Tornooi Heestert. U13.

Tornooi Sparta Heestert  27 augustus 2017
Na een drietal trainingen uiteindelijk het echte werk, namelijk wedstrijden ????! Spijtig genoeg moest 1 tegenstrever passen waardoor we 24 minuten minder kregen dan verhoopt ☹.
Poulematchen
GD Ingooigem – KVK Avelgem   3-0
Veel tijd hebben we niet nodig om te scoren, nauwelijks 40” na de aftrap openen we de stand. Actie van Milan E die overhoeks de paal treft maar Nathan gevat reageert en de 1-0 binnentrapt. We blijven domineren en al snel volgt de 2de goal, Milan E ligt opnieuw aan de basis, hij speelt Edward knap aan die dito afwerkt. We combineren mooi rond en laten weinig ruimte om de tegenstander in de match te laten komen. We scoren uiteindelijk een derde maal na een collectieve aanval via Mathis die de doelman geen kans laat.
GD Ingooigem – SV Kortrijk   0-1
De eerste helft hebben we een licht overwicht en is de beste doelkans voor ons via Milan C die hard gekruist schiet maar de doelman knap redt. Net voor het einde van de eerste helft scoort Kortrijk met een punterschot vanop zo’n 15 meter waardoor onze doelman verrast is, 0-1. Na de rust vinden we te weinig een voetballende oplossing en zijn we iets te braaf in de duel’s. We slagen er niet meer in om langszij te komen en hebben uiteindelijk nog een attente doelman nodig om de tweede treffer te verhinderen.
Wedstrijd voor de 3de en de 4de plaats
GD Ingooigem – Jong Helkijn   8-0
Een echte wedstrijd werd het niet, we domineren van start tot einde en ondanks de ruime score kon dit beslist nog groter geweest zijn. Maxime opent de score met een voorzet schot, 1-0. Mathis verdubbeld op pass van Nathan, 2-0. Iets later is Thomas de aangever voor de eerste treffer van Milan C. 3-0. Inworp Nathan tot bij Milan E die naamgenoot Milan C de 4-0 laat binnentrappen. De 5-0 komt er na een foutieve terugspeelbal waarop de doelman niet voorzien was. Nathan levert de assist voor de 6-0 die Milan C afwerkt. Milan C ontpopt zich tot beul van Helkijn en scoort de 7-0 op pass van Milan E. en de 8-0 op pass van Bjarne. De laatst 5 minuten zijn er te veel aan en gaan de te pas en te onpas onze eigen kans. Weg collectief al kan je niet mopperen met deze eindstand ????.