Duivels U7

Recente artikels

U6 GD - Moen 9 - 8

Onze U6 die aantreden in reeks U7 JJ wonnen met het kleinste verschil van Moen.In het begin van het 1ste kwart waren we een beetje onder de indruk van onze tegenstrever maar na onze eerste goal liep alles vlotter.3-0 na 15'. In het 2de kwart liepen we verder uit en stonden op een moment 7-2 voor.Toen begon Moen aan een inhaalbeweging en kwam terug tot 7-5.In het laatste kwart kregen we het nog moeilijk maar hielden toch stand.Proficiat aan de ganse groep. Scoorden voor GD: Aleandro 5x,Xavi 1x,Nicolas 2x en een spelertje van Moen trapte de bal in eigen doel. Speelden mee:Nathan,Loic,Léon D,LéonVDB en de boven vernoemde doelpuntenmakers.

U7 ongeslagen in 1ste periode

Voor de laatste wedstrijd van de eerste periode moesten we op verplaatsing naar Zwevegem.Mauro,verontschuldigd en Laurens ,herstellend van operatie waren er niet bij.GD was in het 1ste kwart voortdurend op de helft van de tegenstrever maar scoren lukte moeilijk tot Louis ,naar eigen zeggen een gaatje zag ,en de bal hard binnentrapte.0-1 na 15 min.Lucas stond 2 kwartjes in doel en kwam enkele keren gepast tussen om Zwevegem het scoren te beletten.Arnaud deed zijn taak achterin zeer goed,hij kwam telkens gepast tussen en zette zo weer een aanval op gang.Thibe stond de laatste 2 kwartjes in doel . Tybo duwde na schermutseling de bal over de lijn en pikte zo ook zijn goaltje mee. Topschutter Warre Scoorde 4x,Louis 2x,Arnaud 1x ,Tybo 1x.Einduitslag 1-8.Na de match zakten we af naar onze kantine waar onze spelertjes van de sint en zwarte piet een zak snoep kregen.

U7 GD-SV Kortrijk 14-2

Kortrijk had slechts 4 spelertjes ,dus begonnen we de wedstrijd met 4 vs 4.In die periode kwamen we 0-1 achter.Na een 5tal minuten kwam de 5de speler toe en kon de match echt beginnen.Warre scoorde vlotjes en zo kwam de zege nooit in gevaar.Thibe ,Arnaud ,Mauro en Louis scoorden elk 2 maal.Twee doelpunten om te onthouden met telkens Louis in een hoofdrol:Louis trapt in een tijd aan de tweede paal een voorzet van Warre keihard tegen de touwen en na dubbelpas met Arnaud zette Louis deze laatste alleen voor de bezoekende doelman,Arnaud werkte beheerst af.Goed zo boys.

U7 Dottignies - GD 6-11

Dottignies was de sterkste ploeg waar we tot op heden tegen gespeeld hebben .De eerste minuten van de match ging het spel goed over en weer.Louis opende de score ,waarna Warre 2x raak trof.De thuisploeg scoorde tegen 1-3 na15'.In het 2de kwart kwam de thuisploeg op gelijke hoogte ,3-3,maar net voor affluiten maakte Warre er 3-4 van .Deze voorsprong gaven we niet meer uit handen.Met doelpunten van Louis ,Arnaud en Warre konden we onze voorsprong verder uitbouwen.Slechts in de slotfase kon Dottignies nog enkele keren scoren.

U7 SV Anzegem - GD 5-11

Door de lange droge periode liggen vele veldjes er slecht en hobbelig bij ,dit maakt het controleren en leiden van de bal moeilijker.Via Warre probeerden we toch voetballend de oplossing te zoeken,hij probeerde steeds een vrijstaande maat aan te spelen wat resulteerde in vele kansen.Louis scoorde voor het eerst .Laurens plaatste met binnenkant voet een balletje in de linker beneden hoek.Thibe pikte ook zijn goaltje mee na slecht uitverdedigen van Anzegem.Doelpunten:Warre 5,Arnaud1,Thibe1,Laurens 1en Louis3.

Volgende wedstrijden

Geen wedstrijden beschikbaar.

Vorige wedstrijden

  • 22-04-2017 10:30: K.F.C.Moen - Duivels U7
  • 22-04-2017 09:15: Racing Club Harelbeke - Duivels U7
  • 08-04-2017 10:30: Duivels U7 - K.Zwevegem SP. B
  • 08-04-2017 09:00: Duivels U7 - K.Zwevegem SP. A
  • 01-04-2017 10:30: Duivels U7 - FC SP. Heestert