U17: 12/10 GDI - VK WIkings Kortrijk 1 -1

01/11/2019 - 15:43

We beginnen net als vorige week niet goed wakker aan de match en moeten na 16 minuten spelen het enigste doelpunt van de Wikings noteren. Net zoals vorige week leidt balverlies in onze verdediging tot het tegendoelpunt. We reageren wel onmiddellijk maar Jari ziet zijn schot tegen de deklat vliegen. Killian moet de rem toesmijten nadat onze verdediging koud in de rug gepakt wordt door een diepe bal van Kortrijk. De vrije trap levert Kortrijk echter niets op.

In de tweede periode begint onze motor in gang te schieten. Een verdediger van Harelbeke kan een diep bal van Jari tegenhouden. Hij probeert de keeper aan te spelen maar Bram zet goed druk en kan de bal veroveren. Hij ziet zijn poging gered door de keeper maar in de rebound kopt Julien de gelijkmaker tegen de touwen. In de 33e minuut hoopt Julien zijn kunstje over te doen op een corner van Killian. Zijn kopbal gaat over. Wat combinatievoetbal tussen Annie en Bram zorgt jammer genoeg voor weinig resultaat.

In de derde periode missen we net als vorige week een penalty in de 43e minuut. Minuut 50 brengt ons ook geen extra resultaat op als Arthur op een voorzet van Julien niet kan verzilveren. We blijven echter proberen en amper 5 minuten later weer pech voor Arthur als hij voorbereidend werk van Killian, Alejandro en Julien niet kan belonen.

De vierde periode brengt jammer genoeg ook niet veel meer hoewel we blijven proberen. We noteren nog enkele aanvallen die we sterk samen voetballen maar blijven op een stugge tegenstander botsen die niet wil plooien.

Speelden voor GDI: Himpe Nicola, Naessens Siebe, Adyns Cédric, Dangléant Killian, Haezebrouck Alejandro, Camelbeke Siebe, Victor Miel, Rigolle Ian, Demets Bram, De Vlaminck Jari, Meert Julien, Vandenberghe Arthur, Deverwerre Thibault, Lambrecht Arthur. Met dank aan Geert voor de notities en onze trouwe supporters!